Du är här

Sök jobb hos oss!

Vi söker ständigt efter medarbetare som kan bidra med kompetens och engagemang till våra verksamheter. Här har vi samlat alla lediga tjänster som annonseras ut just nu.

2018-09-20

Personlig assistent till Huddinge ; Mtg-Omsorg

Vi söker nu en turkisktalande personliga assistent till en av våra kunder i Huddinge. Vår kund är rullstolsburen man i 40-årsåldern.

Som personlig assistent hos honom kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket omfattar till exempel hushållssysslor, förflyttningar och personlig hygien. Du kommer att vara honom behjälplig både i hemmet, och i samband med olika aktiviteter.

Vi söker dig som är intresserad av en heltidstjänst omgående. Arbetspassen är förlagda under hela dygnet (dag, kväll och natt).

2018-08-20

En kvinnlig Personlig assistent till Kungsängen

Jag är en kvinna i 50 års åldern som lider av multipel skleros. Jag bor i en lägenhet i Kungsängen. Jag använder mig av personlig assistans som mitt hjälpmedel. Du som min personliga assistent hjälper att få mitt liv att fungera så bra som möjligt.
Jag behöver hjälp med allt i vardagen så som att äta mat och ta mediciner, duschning etc. Jag styr själv mitt liv men med hjälp av dig.
Erfarenhet och utbildning inom området är en merit. Störst vikt läggs vid personlig lämplighet. Den specifika kunskap som krävs kring arbetet får du ta del av under introduktionen.

2018-08-20

Personlig assistent till Skärholmen

Vi söker nu en personliga assistent till en av våra kunder i Skärholmen. Vår kund är rullstolsburen man i 40-årsåldern.

Som personlig assistent kommer dina arbetsuppgifter att bestå bl a hushållssysslor, förflyttningar och personlig hygien mm. Du kommer att vara honom behjälplig både i hemmet, och i samband med olika aktiviteter.

Vi söker dig som är intresserad av en extra/deltidsjobb omgående. Arbetspassen är förlagda under hela dygnet (dag, kväll och natt).