Du är här

Sök jobb hos oss!

Vi söker ständigt efter medarbetare som kan bidra med kompetens och engagemang till våra verksamheter. Här har vi samlat alla lediga tjänster som annonseras ut just nu.

2018-04-03

Samordnare i personlig assistans samt hemtjänst

Vi söker en samordnare till hemtjänst/personligassistans.

Du som söker bör ha en dokumenterad erfarenhet inom branschen samt erfarenheten av schemaläggning och personal hantering. Du ska ha en bra planeringsförmåga och vara en god problemlösare. Körkort är meriterande, behärska svenskan i tal och skrift. Andra språkkunskaper så som arabiska, persiska mfl är önskvärt då vi har många kunder som inte behärskar svenska språket. Vi ser gärna att du har utbildning inom socialarbetare så som vårbiträde eller undersköterska.
Du är välkommen med din ansökning.

2018-04-03

Personlig assistent till Skärholmen

Vi söker nu en personliga assistent till en av våra kunder i Skärholmen. Vår kund är rullstolsburen man i 40-årsåldern.

Som personlig assistent kommer dina arbetsuppgifter att bestå bl a hushållssysslor, förflyttningar och personlig hygien mm. Du kommer att vara honom behjälplig både i hemmet, och i samband med olika aktiviteter.

Vi söker dig som är intresserad av en extra/deltidsjobb omgående. Arbetspassen är förlagda under hela dygnet (dag, kväll och natt).

2018-03-02

Personlig assistent till Bro

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i Bro. Vår kund är rullstolsburen kvinna i 50-årsåldern.

Som personlig assistent hos henne kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket omfattar till exempel hushållssysslor, förflyttningar och personlig hygien. Du kommer att vara henne behjälplig både i hemmet, och i samband med olika aktiviteter.

Vi söker dig som är intresserad av en timtjänst omgående. Arbetspassen är förlagda på dag, kväll och helg.