Du är här

För assistenter

Delaktig och utbildad personal är en grundsten i företaget. Är du personlig assistent och funderar på att ge ditt förtroende till MTG Omsorg så kan vi lova att vi ger dig både förtroende och respektfullhet tillbaka.

Vi erbjuder

Vi sätter stor vikt till att våra assistenter får rätt utbildning, bra kollektivavtal samt att de får vara delaktiga i och påverka sin arbetssituation. Därtill har vi både en effektiv och flexibel administration som borgar för god service och korta beslutsvägar.

Tillgänglighet

Som anställd hos oss är det lätt att kontakta de ansvariga via journumret utanför kontorstid. Vi har även tagit fram förenklade metoder för sjukanmälan.

Delaktighet

Här är du självklart delaktig i planering kring dina arbetsuppgifter. Vi erbjuder ett tydligt schema med variationer och jämn arbetsfördelning.

Utbildning

Regelbunden utbildning i förflyttningsteknik och vardagsergonomi samt utbildning i hygien, skydds- och arbetskläders hantering erbjuds alla anställda. Du som personlig assistent får alltid grundligt introduktion när du introduceras hos en ny brukare.

Personalfrågor

Vi erbjuder möjlighet till friskvård och självklart lyssnar vi till dig när du har synpunkter och frågeställningar.

Lön

Vi har kollektivavtal med Kommunal och har en tydlig lönesättningspolicy där vi i dialog med dig sätter din lön utifrån dina kompetenser och erfarenheter.